Berry Wilkens


Wie ben je?

Mijnnaam is Berry Wilkens, woonachtig in Bemmel en ben getrouwd met Yvonne en vadervan Mees en Joost. Na verscheidene opleidingen van onder andere bedrijfskunde, marketing,verkoop en de nodige ervaring bij werkgevers, heb ik de sprong in het diepegewaagd. Inmiddels ben ik bijna 20 jaar eigenaar van Copyshop Bemmel en kom indie hoedanigheid dagelijks met veel Lingewaarders in contact. Daarnaast ben ikjaren bestuurlijk actief geweest bij verschillende vereniging binnen en buitenLingewaard. In mijn schaarse vrije tijd wandel ik graag in park Lingezegen enons mooie dijklandschap. Ik ben vanaf 2013 actief voor de lokale VVD en sinds2018 raadslid.

 

Waarom VVD Lingewaard?

Voormij is VVD Lingewaard dé partij met de juiste kernwaarden. Waarbij wordtuitgaan van de kracht van het individu en we elkaar helpen als het even nietlukt. Waarbij geen enkel onderwerp op voorhand belangrijker is dan het andere. Hetliberale gedachtengoed van VVD Lingewaard stelt mij telkens in staat om dat eneonderwerp meer aandacht te geven als dit in het algemeen belang is voor onsLingewaarders.

 

Wat betekent Lingewaard voor jou?

Deeenheid tussen de kernen en toch die verscheidenheid is wat Lingewaardkenmerkt. Elke kern heeft zijn eigen kracht. Daarnaast is Lingewaard groen metde weidse blik aan de oever van de rivieren die ons nagenoeg omringen. Lingewaardis groen, bedrijvig en rijk aan historie. Het is hier fantastisch wonen!

 

Speerpunten?

Veiligheidvind ik erg belangrijk. Voor mij is dat niet alleen verkeersveiligheid maarzeker ook het hebben van een veilig gevoel in ieders leefomgeving. Waarbijcriminaliteit hard moet worden aangepakt! Daarnaast vind ik een goed economischklimaat erg belangrijk. Waarbij ondernemers ruimte krijgen en voorts zorgenvoor werkgelegenheid. Om dit te waarborgen wil ik jouw vertegenwoordiger zijnin de gemeenteraad van Lingewaard. Stem daarom op mij, Berry Wilkens, plaats 4,VVD Lingewaard!