Tiny Peters


Wie ben je?

Mijnnaam is Tiny Peters en sta op nr. 8 van de kandidatenlijst voor VVD Lingewaard.
Ben geboren en getogen in Rheden, maar kwam al heel jong logeren in de schoolvakanties in Doornenburg bij vrienden van mijn ouders. Hier verkering gekregen, getrouwd en er 15 jaar gewoond. Daarna verhuisd naar een mooie plek in het buitengebied, net buiten het dorp, in Hulhuizen. Hier wonen we nog steeds met veel plezier.

Naast mijn werk heb ik altijd veel vrijwilligerswerk gedaan, veelal in Doornenburg en ben daar nog actief bij de Tennisclub. Voor Vluchtelingenwerk zoek en ondersteun ik taalmaatjes. Naast sporten en vergaderen mag ik graag voorfamilie en vrienden lekker koken en gebruik daarbij zoveel mogelijk producten uit onze eigen moestuin.

Waarom VVD Lingewaard?

Ik ben niet voor niets dit jaar 40 jaar lid van de landelijke VVD en actief voor deze partij in onze Gemeente. De laatste vier jaar als raadslid. Verantwoordelijkheid dragen, onze vrijheid waarborgen, maar ook:                               

 

  “SAMEN ZORGEN VOOR ELKAAR”


Dit is zeker waar onze partij ook lokaal voor staat.

 

Wat betekent VVD Lingewaard voor jou?

Een levendige Gemeente in het Betuws landschap, omgeven door groen, dijken en rivieren.
Een Gemeente waar elke kern haar eigen identiteit en faciliteiten heeft. De kermissen, de schuttersfeesten, de sport- en medische voorzieningen, recreatieve evenementen, de horecagelegenheden. Met als parel in Doornenburg het Kasteel en  Fort Pannerden.

 

Speerpunten?

Oog blijven houden voor levendige en vitale kernen. Inwoners initiatieven ondersteunen, alsmede stimuleren om in elke kern van Lingewaard een Dorpsontwikkelingsplan te hebben zodat ieder Gemeenteraadslid weet waar de behoeftes van elke kernliggen. Er voor zorgen dat ook de kwetsbaren en ouderen onder ons in hun eigenbuurt of dorp zolang mogelijk een fijne plek hebben om te wonen.

Vindt u dit ook belangrijk, stem dan op 16 maart op VVD Lingewaard, nr. 8: Tiny Peters