Berrie Rensen


Wie ben je?

Mijn naam is Berrie Rensen, kandidaat VVD Lingewaard voor de komende gemeenteraadsverkiezingen. Je vindt mij op plaats 9. De enige geboren en getogen Gendtenaar op onze lijst en daar ben ik trots op. Ik woon en werk als zelfstandig ondernemer al mijn hele leven in Gendt. Het merendeel van mijn familie is woonachtig in Lingewaard.

Naast mijn dagelijks werkzaamheden heb ik zitting in een raad van toezicht en studeer ik Nederlands recht aan de Open universiteit, daarnaast start ik binnenkort een masterclass Finance en accounting. Tussendoor probeer ik nog wat muziek te maken, te sporten  en vooral te genieten van onder andere onze fantastische kleindochter, want het leven is uiteindelijk wat je vandaag viert.


Waarom VVD Lingewaard?

Ik kan me heel goed vinden in de liberale gedachten die VVD Lingewaard wilt overbrengen, de economische en persoonlijke vrijheid, verantwoordelijkheid en de aandacht die er is binnen de partij voor een klimaatbestendig Lingewaard.

Hiervoor maken we gezamenlijke keuzes waarbij feiten en omstandigheden nauwkeurig worden afgewogen, vooruit is namelijk niet altijd rechtdoor.

 

“Komende gemeenteraadsverkiezingen eerst even tot 9 tellen.”

 

Wat betekent Lingewaard voor jou?

Lingewaard bestaat uit verschillende kernen onderling met elkaar verbonden met ieder een eigen identiteit en mooie tradities denk hierbij onder andere aan de schuttersfeesten in Gendt en Doornenburg, en de carnavalsoptocht in Angeren. Verder zijn er in Lingewaard prachtige plekken om te sporten, recreëren of gewoon te vertoeven. Mijn favoriete plek in Lingewaard is bij uitstek het fietspad langs de Linge, het Goudsbloempad.

 

Speerpunten?

Een bruisend Lingewaard met levendige en vitale kernen, met in iedere kern voldoende voorzieningen en openbare ruimte die toegankelijk zijn voor iedereen! Een prettige woonomgeving met een goede balans tussen rust, drukte en ruimte.

 

Dus komende gemeenteraadsverkiezingen eerst even tot 9 tellen!

Stem Berrie Rensen

VVD Lingewaard, #9