Klein overzicht waar VVD Lingewaard voor staat!

VVD is trots op Lingewaard! VVD Lingewaard is trots op onze inwoners, ondernemers en verenigingen. Samen krijgen wij dingen voor elkaar! Of het nu gaat om het mooier maken van jouw wijk, zorgen dat we voldoende werkgelegenheid en een prettige werkomgeving hebben, of samen genieten van de Lingewaardse folklore, tradities en evenementen. Dat maakt ons Lingewaard de moeite waard!


  

“Waar jong en oud een woning heeft!”

Wij willen bouwen in iedere kern. Iedere kern is uniek enheeft zijn eigen activiteiten die iedere kern zo speciaal maakt. Dat moeten wekoesteren dus niet de kernen tegen elkaar aan bouwen. Daarnaast moeten webouwen voor alle doelgroepen: jongeren, senioren en gezinnen!

 

“Waar je veilig & vlot van A naar B gaat!”

De bereikbaarheid van onze kernen is van groot belang. Ophet gebied van mobiliteit kunnen we nog slagen maken. Want extra woningenzorgen ook voor extra verkeer. Doorstroming en verkeersveiligheid zijn voor onsde belangrijkste uitgangspunten.

 

“Waar wij inwonerinitiatieven ondersteunen!”

Initiatieven als Lingewaard Doet, het Lingewaards Tientjeen de dorps- en wijkontwikkelplannen zijn grote successen. VVD Lingewaard wilhet enthousiasme van onze samenleving zoveel mogelijk benutten.

 

“Waar onze kinderen goede schoolgebouwen hebben!”

Onze scholen verdienen goede gebouwen. Onze scholen zijnook goed en veilig bereikbaar met wandel- en fietsroutes en met ‘kiss &ride-plekken’. Goed onderwijs biedt onze kinderen en jongeren de kans op eengelijke start.

 

Waar ondernemers de ruimte krijgen!”

Ondernemers hebben vaak de beste ideeën en die moeten wijkoesteren. Of het nu gaat om een goed vestigingsklimaat, bruisende winkelcentraof nieuwe evenementen. VVD Lingewaard maakt zich sterk voor een proactievegemeente die meedenkt in oplossingen.

 

“Waar sport & cultuur verbindt!”

Zelf sporten of supporter zijn van een club geeftsaamhorigheid en is goed voor je. VVD Lingewaard heeft daarom een warm hartvoor sport. Voor jong én oud. Niet alleen vanaf de zijlijn, maar ook in hetveld.

 

Is 'Ons Lingewaard' ook jouw Lingewaard?

Stem dan VVD Lingewaard!