Wandelpaden veranderen in modderpaden!

Onlangs maakte ik een ommetje en liep via de noordzijde in de richting van sportpark Ressen. Daar trof ik modderpaden i.p.v. wandelpaden aan waarbij het onmogelijk is om schoon te blijven. Ik kon niet om de modder heen, zelfs het gras rond de paden is kapot gelopen en verandert in blubber. Probeer je het toch, kijk dan uit voor uitwerpselen van honden want het is een losloopgebied. In het donker kom je daar dus beter niet. Ik trof een ouder echtpaar, we raakten aan de praat en zij spraken schande van dergelijke slechte wandelpaden.

Ik liep verder en stak het Rijn-Waal fietspad over en kwam op de volgende modderpaden terecht. Ook ter hoogte van de buitenfitnesstoestellen, die onmogelijk schoon te bereiken zijn, is de situatie slecht te noemen.

Dit riep om actie en daarom heb ik tijdens de raadsvergadering van 1 februari de vraag gesteld waarom het onderhoud van de paden rond sportpark Ressen achterstallig is. Er is enorme behoefte om de paden op te hogen en te voorzien van een verse laag kiezels. Gelukkig was de reactie van de wethouder positief. Het onderhoud van de paden rond sportpark Ressen zullen zodra het weer het toelaat aanvangen.

Merkt u in uw omgeving ook dingen op die beter kunnen?

Schroom niet en zoek contact.

Berry Wilkens VVD Lingewaard

Berryw1973@gmail.com