Rondleiding Drijvend Zonnepark

Graag nodigen we je van harte uit voor een rondleiding rondom het drijvend zonnepark in Lingewaard op 10 november. Met 6.150 panelen die drijven op een gietwaterbassin is Drijvend Zonnepark Lingewaard het grootste drijvende zonnepark van het Europees vasteland. Het drijvend zonnepark is ontwikkeld door burgerinitiatief Lingewaard Energie in samenwerking met tuinders. Pieter Siekman, één van de drie aanjagers van het project is bereid om uitleg te geven van alles wat bij het Drijvend Zonnepark Lingewaard heeft gespeeld en hoe het werkt. 


Na een rondleiding en uitleg op locatie zullen we verder praten over duurzaamheid bij Zalencentrum De Buitenpoort te Huissen. Robbert Bakker, bestuurslid van Lingewaard Energie zal hierbij ook aanwezig zijn om te vertellen over hun projecten en duurzaamheid in Lingewaard.


De aanvang van de rondleiding is om 10:00 uur op zaterdag 10 november. We nodigen je van harte uit om bij deze VVD Lingewaard activiteit aanwezig te zijn. Ook zijn nieuwe leden en introducees bijzonder welkom. Na de rondleiding zullen we op de nader te corresponderen locatie voor wat eten zorgen. Het drijvend zonnepark Lingewaard is gelegen in het tuindersgebied ‘Next Garden’ (v/h Bergerden). Als je in je navigatiesysteem de Hedera in Bemmel invoert dan zie je het zonnepark vanzelf liggen.


Mocht je deel willen nemen, wil je mij dan een kort e-mailtje naar info@liemers-lingewaard.vvd.nl sturen, zodat we hiermee rekening kunnen houden met de inkopen. Mocht je vragen hebben dan kun je deze ook tot mij richten. Graag tot 10 november.


Voor vragen: Christian Peters info@liemers-lingewaard.vvd.nl