Matthew van de Woerdt (fractievoorzitter)

Matthew van de Woerdt

(fractievoorzitter)

Huissen

06-42431327

m.vandewoerdt@vvdlingewaard.nl 

Als getogen Doornenburger woon ik al een tijdje in Huissen. Heb zelf jarenlangbij GVA gevoetbald. Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor me. Ook ben ik graag omgeven door gezelligheid. Een hapje en drankje doen in het bourgondische Huissen doe ik graag. Vind het leuk om te zien dat het aantal verschillende horeca gelegenheden in Huissen is vergroot. Kan ook genieten van de ambitie van ondernemers zoals Rijnzicht. Ook gemeende passie en inzet van ondernemers, verenigingen en inwoners om een mooi en top resultaat te bereiken, krijg ik zelf ook veel energie van. Lever zelf al jarenlange een maatschappelijke bijdrage geleverd als penningmeester van v.v. Jonge kracht te Huissen. Hiermee kan ik mijn maatschappelijke interesse en sport met elkaar verbinden. En daarnaast zijn het gewoon erg leuke mensen met dezelfde passie. Ook in mijn beroep ben ik bezig in de energie(transitie). Dus maatschappelijke relevant en dat geeft extra kracht om een stap extra te doen. 

Dezelfde kracht heb ik binnen de VVD en voor onze gemeente. Het geeft mij energie om vanuit eigen verantwoordelijkheid onze gemeente elke keer een stapje beter te maken. Niet met onszelf bezig zijn, maar voor de mensen waarmee we leven. De inwoners, bedrijven en verenigingen centraal. Die maken de gemeente. Ik geloof zelf niet dat een gemeentebestuur of raad onze samenleving kan vormgeven. Dat doen de mensen zelf. Die hebben die ambitie en drive om het beter te maken. Veiligheid, geborgenheid, ambitie en gezelligheid voor iedereen. Geen betutteling, wijzen naar de andere maar zelf de handschoen oppakken. Dan krijgt je een gemeente die schittert en waar plek is voor iedereen. VVD Lingewaard heeft een uitgebreid verkiezingsprogramma geschreven waarop u ons de komende 4 jaar aan kunt aanspreken. Dit programma vind je hier -> https://lingewaard.vvd.nl/standpunten/4172/vvd-lingewaard-verkiezingsprogramma


Wij staan als VVD Lingewaard niet alleen. Wij kunnen zo nodig beroep doen op onze mede VVD’ers bij andere gemeenten, Provinciale Staten, of in de 2e of 1e Kamer.Mijn Lingewaard is:

- Een gemeente waar ouderen en jongeren zich thuis blijven voelen;


- Een gemeente waar iedereen zich veilig kan voelen;


- Een gemeente waar je vele sporten, zowel recreatie als topsport, kunt beoefenen;


- Een gemeente met tradities en ambitie tegelijk; 


- Een gemeente waar ruimte is voor eigen initiatief.