Sietze Braam

Wie ben je?

Mijn naam is Sietze Braam, op nr. 6 uw nieuwe gezicht op de VVD-kandidatenlijst bij de gemeenteraadsverkiezingen 2022! Al van jongs af aan met veel plezier woonachtig in Huissen. Samen met mijn gezin, Maaike en onze kinderen Jelte en Feike, woon, werk en onderneem ik in Lingewaard. In het verleden als horecaondernemer van Café Het Moment, maar inmiddels werkzaam bij Buitenpoort Catering in Bemmel en mede-eigenaar van Strand-Anders aan het water in Huissen. In mijn vrije tijd ben ik al jarenlang actief op de voetbalvelden van R.K.H.V.V, eerst als speler van het 1ste elftal en nu als leider en trainer van mijn zoon.  

 

Waarom VVD Lingewaard?

Ik heb altijd een bijzondere interesse gehad in politiek, zowel lokaal als landelijk. VVD Lingewaard heeft haar verantwoordelijkheid genomen en flinke stappen gezet ten aanzien van actuele vraagstukken zoals woningnood en verduurzaming. Ik kiesbewust om niet langs de zijlijn te staan, maar mij actief in te zetten voorLingewaard. Mijn ambitie is om verbinding te blijven zoeken met inwoners, verenigingen en ondernemers om gezamenlijk tot ideeën en initiatieven te komen om Lingewaard nog “beter” te maken.

 

Wat betekent Lingewaard voor jou?

Lingewaard biedt ons gezin veel moois. Naast de essentiële wensen, zoals woonplezier, gevarieerd onderwijs en de mogelijkheid tot het beoefenen van sport en hobby’s kunnen wij ook genieten van het bourgondische karakter van Lingewaard. Uiteraard mag een prachtige fietstocht naar Fort Pannerden of Kasteel Doornenburg hierbij niet ontbreken.

 

“Een Gastvrije Gemeente met aandacht voor sport, onderwijs, horeca, winkeliers en cultuur!”

 

Speerpunten?

Inmijn werk en als ondernemer is gastvrijheid de sleutel tot succes! Op locatie samen met een team proactief en met een lach de verwachtingen van onze gasten overtreffen. Graag zet ik mij in voor een Gastvrij Lingewaard! Een plek met warmte en betrokkenheid naar elkaar waar het fijn wonen, werken en ondernemen is. Een Gastvrije Gemeente met aandacht voor sport, onderwijs, horeca, winkeliers en cultuur, waar het goed toeven en recreëren is.


Sietze Braam