Berry Wilkens

Wie ben je?

Mijn naam is Berry Wilkens, woonachtig in Bemmel en ben getrouwd met Yvonne en vader van Mees en Joost. Na verscheidene opleidingen van onder andere bedrijfskunde, marketing, verkoop en de nodige ervaring bij werkgevers, heb ik de sprong in het diepe gewaagd. Inmiddels ben ik bijna 20 jaar eigenaar van Copyshop Bemmel en kom in die hoedanigheid dagelijks met veel Lingewaarders in contact. Daarnaast ben ik jaren bestuurlijk actief geweest bij verschillende vereniging binnen en buitenLingewaard. In mijn schaarse vrije tijd wandel ik graag in park Lingezegen en ons mooie dijklandschap. Ik ben vanaf 2013 actief voor de lokale VVD en sinds 2018 raadslid.

 

Waarom VVD Lingewaard?

Voor mij is VVD Lingewaard dé partij met de juiste kernwaarden. Waarbij wordt uitgaan van de kracht van het individu en we elkaar helpen als het even niet lukt. Waarbij geen enkel onderwerp op voorhand belangrijker is dan het andere. Het liberale gedachtengoed van VVD Lingewaard stelt mij telkens in staat om dat ene onderwerp meer aandacht te geven als dit in het algemeen belang is voor ons Lingewaarders.

 

Wat betekent Lingewaard voor jou?

De eenheid tussen de kernen en toch die verscheidenheid is wat Lingewaard kenmerkt. Elke kern heeft zijn eigen kracht. Daarnaast is Lingewaard groen met de weidse blik aan de oever van de rivieren die ons nagenoeg omringen. Lingewaardis groen, bedrijvig en rijk aan historie. Het is hier fantastisch wonen!

 

Speerpunten?

Veiligheid vind ik erg belangrijk. Voor mij is dat niet alleen verkeersveiligheid maar zeker ook het hebben van een veilig gevoel in ieders leefomgeving. Waarbij criminaliteit hard moet worden aangepakt! Daarnaast vind ik een goed economisch klimaat erg belangrijk. Waarbij ondernemers ruimte krijgen en voorts zorgen voor werkgelegenheid.