Theo Aaldering

Wie ben je?

Mijn naam is Theo Aaldering, namens VVD Lingewaard kandidaat voor de gemeenteraads-verkiezing. Je vind mij op #3. Ben in Huissen opgegroeid en woon al een tijdje in Gendt. Ben werkzaam geweest bij KPN, Atos en Alliander. Ben in de achterliggende periode 8 jaar voorzitter geweest van Jonge Kracht . Voetballen ben ik mee gestopt maar fluit nog wedstrijden bij de Bataven en Jonge Kracht. Maatschappelijk gezien ben ik vice-voorzitter van de clientenraad UWV Gelderland Midden en Zuid en tweede penningmeester bij de stichting HoorUs. Daarnaast landelijk lid van de bondsvergadering KNVB en lid van de ledenraad KNVB

 

Waarom VVD Lingewaard?

Sinds 2003 actief betrokken bij het wel en wee van de Gemeente Lingewaard en sinds 2014 raadslid. VVD-Lingewaard is voor mij een liberale lokale  partij die vrijheid, verantwoordelijkheid, gelijkwaardigheid, en sociale rechtvaardigheid koestert. De verkiezingslijst met kandidaten zijn een afspiegeling van onze kernen en samenleving.   

 

Wat betekent Lingewaard voor jou?

Lingewaard bestaat uit verschillende kernen. Ieder met haar eigen tradities, historie, ambitie en cultuur. Lingewaard moet voor iedereen een veilige en leuke omgeving zijn. Inwoners moeten ruimte hebben om initiatieven te kunnen ontplooien. De Gemeente heeft participatie hoog in het vaandel staan, maak daar ook gebruik van!

 

Speerpunten?

Ik wil me inzetten voor een betere ontsluiting, een betere gemeentelijke-mobiliteit. Daarnaast heeft de ruimtelijke invulling van onze gemeentegronden mijn aandacht. Wat is wel en wat is niet mogelijk, en op welke plaats dan wel?

We leven in een samenleving wat betekent dat we gezamenlijk moeten werken aan leefbaarheid in alle kernen. Veel wensen leven bij inwoners als je praat met de inwoners/leden van o.a. wijkplatforms, organisaties en sportverenigingen. Leefbaarheid is voor VVD-Lingewaard een containerbegrip, die door de inwoners inhoud kan worden gegeven. Wij staan klaar voor jou!