Matthew van de Woerdt


Wie ben je?

Mijn naam is Matthew van de Woerdt, VVD Lingewaard kandidaat voor de gemeenteraadsverkiezingen. Je vindt mij op plaats 2. Ben in Doornenburg opgegroeid en woon al een tijdje in Huissen. In de familie ben ik de 3de generatie lokale vertegenwoordiger. Trots op! Van mijn opa en vader heb ik geleerd om open en eerlijke politiek op inhoud te voeren en dat je er namens en voor de inwoners zit.

Familie en vrienden zijn erg belangrijk voor me. Ben graag omgeven door gezelligheid. Op een kermis of festiviteit in onze gemeente ben ik snel te vinden. Sporten doe ik ook graag. Van wielrennen, fitness tot wintersport. Ben maatschappelijk betrokken. Zo ben ik al jarenlang bestuurslid van Jonge kracht Huissen. Hiermee kan ik mijn maatschappelijke interesse en sport goed met elkaar verbinden. In mijn dagelijk leven werk ik bij Alliander. Vind het belangrijk om zo een bijdrage te kunnen leveren aan een duurzame samenleving.


Waarom VVD Lingewaard?

VVD is in Lingewaard de meest lokale partij. De kandidaten zijn een mooie afspiegeling van onze kernen en samenleving.  

 

“Ik versta de taal en gevoelens van de mensen die hier wonen"

 

Wat betekent Lingewaard voor jou?

Lingewaard bestaat uit verschillende kernen. Ieder met haar eigen tradities, historie, ambitie en cultuur. Dat moeten we eren en tegelijk ruimte bieden voor een duurzame toekomst.

Daarnaast zijn het ook de kernen waarin ik mijn roots heb liggen. Ik versta dus de taal en gevoelens van de mensen die hier wonen.

 

Speerpunten?

Politici hebben vaak allerlei beloftes voor verkiezingen en zijn met zichzelf en andere politici bezig. Daar doe ik niet aan! Ben kandidaat voor en namens de Lingewaarders. Voer inhoudelijke politiek met een liberale inslag en niet op de persoon. Wil het beste voor al onze kernen! Daar sta ik voor!